Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Λίγα λόγια για το Underground Union

Το Underground Union είναι μια ομάδα η οποία επιδιώκει την προώθηση της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μέσω διάφορων εκδηλώσεων, όπως party και συναυλίες στη πόλη του Ηρακλείου, καθώς και την ανάδειξη και στήριξη συγκροτημάτων.

Οι εκδηλώσεις μας οργανώνονται με τη λογική να είναι προσβάσιμες στον καθένα, γι 'αυτό και προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, ενώ είναι χρηματοδοτούμενες από τα ίδια τα μέλη της ομάδας και μόνο. Ούτε χορηγίες ούτε κάποια πανεπιστημιακή διοίκηση συμβάλουν οικονομικά. Και αυτό όχι τυχαία, θέλουμε μέσα από τη δουλειά μας να αναδειχθεί το γεγονός ότι μπορούν εκδηλώσεις να είναι πολύ καλά οργανωμένες από ερασιτέχνες που εργάζονται ανιδιοτελώς και με κίνητρο μόνο το μεράκι τους και την αγάπη τους γι 'αυτό που κάνουν. Κέρδος, αν υπάρχει, χρηματοδοτεί τα αμέσως επόμενα εγχειρήματα με σκοπό να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα.
Στα 2 περίπου χρόνια δράσης της ομάδας βασικότερο από όλα, ακόμα και από αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος ο οποίος στηρίζει ή συμμετέχει. Και αυτός ο κόσμος είναι ο καθένας που θα συνεισφέρει παίρνοντας ένα ποτό από το μπαρ μέχρι αυτόν που μας βοηθάει με τεχνικές γνώσεις για να στήσουμε καλύτερα μια συναυλία. Χωρίς αυτόν τον κόσμο το Underground Union απλά δεν θα υπήρχε.

Σε εποχές που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας υποφέρει οικονομικά, η ανάγκη για συνεύρεση, διασκέδαση και επικοινωνία περιμένει μια αφορμή να εκδηλωθεί. Θέλουμε οι εκδηλώσεις μας να γίνουν αυτή η αφορμή. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και κριτική, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει.

Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/uucrew/
Underground Union Records: https://www.facebook.com/UndergroundUnionRecords
Youtube: http://www.youtube.com/user/UndergroundUnionCrew